FINNINNO OY

Betonielementti­muotit

Tavoitteena nykyisen betonielementti­tuotannon tehostaminen?

Tarjoamme käytännönläheisiä ratkaisuja ja suunnitelmia, joilla nykyistä elementtituotantoa voidaan kokonaisvaltaisesti tehostaa, toimintaa kehittää ja lisätä tuottavuutta.

Suunnittelemme ja toimitamme erilaisia muotteja tehokkaampaan elementtien valmistukseen kuten kippimuotteja, hissikuilumuotteja, kylpyhuonemuotteja, patterimuotteja, paalumuotteja ja erikoismuotteja kuten tukimuurimuotteja. Hissikuilumuottejamme on jo käytössä useissa betonielementtitehtaissa, rakennusliikkeissä ja rakennustyömailla niin Suomessa kuin Venäjällä.

Muotit

Millintarkasti valmistetut hissikuilu-elementit mahdollistavat helpon asentamisen, nopeammat työvaiheet ja varmistavat työmaalla rakentamisen onnistumisen.

Muotit

Laadukkaat tuki-ja väliseinät, jotka voidaan tarvittaessa varustaa vesikiertoisella lämmitysputkistolla, mahdollistavat nopean ja tehokkaan elementtituotannon.

Muotit

Tarpeiden mukaan räätälöidyt, vahvarunkoiset kippimuotit mahdollistavat monipuolisten betonielementtien tehokkaan valmistukseen.

kippimuotti
Muotit

Paalumuotti nopeuttaa betonipaalujen valmistusta.

paalumuotti-1
Muotit

Edullinen järjestelmä, joka vähentää puutavarajätteen määrää huomattavasti.

laitamuotti

Want to know more about Finninno mobile concrete element factories?

Sign up and get an exclusive detailed information package from Architect Tikkanen OOO, with details of a 23 ha. residential construction build outside Moscow, Russia.