FINNINNO OY BETONIELEMENTTIMUOTIT

Finninno Hissikuilumuotti

Millintarkasti valmistetut hissikuilu­elementit mahdollistavat helpon asentamisen, nopeammat työvaiheet ja varmistavat työmaalla rakentamisen onnistumisen.

Finninno Hissikuilumuotilla valmistetut elementit ovat poikkeuksellisen mittatarkkoja ja identtisiä, jolloin hissien asennus nopeutuu ja viimeistelyn työvaiheet lyhenevät ratkaisevasti, mikä vähentää rakentamisen kustannuksia.

Hissikuilumuotti on kustannustehokas ja nopea tapa valaa laadukkaita betonielementtejä niin betonielementtitehtaissa kuin rakennustyömailla. Se vähentää tarpeettomia tuotantovaiheita ja parantaa tuotantotehokkuutta oleellisesti muihin tuotantotapoihin verrattuna. Yhdellä muotilla valmistuu jopa 3 hissikuiluelementtiä vain 16 tunnissa ja 3600 hissikuilua vuodessa.

Samaa hissikuiluteknologiaa voidaan hyödyntää muidenkin kuilumaisten elementtien valmistuksessa kuten esimerkiksi kylpyhuone-elementit

Suunnittelemamme laadukkaat muotit valmistetaan Kotkassa ja ne ovat olleet rakennusteollisuuden käytössä Suomessa ja Venäjällä jo vuodesta 2002 lähtien.

Investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin

Hissikuilumuotin takaisinmaksuaika on noin 40 tuotantopäivää eli vain kaksi kuukautta, silloin kun yhdessä työpäivässä valetaan 3 hissikuiluelementtiä.

Finninno Hissikuilumuotti säästää aikaa, kustannuksia ja resursseja

1. Vain yksi kokonainen elementti kerrosta kohden

Ei enää neljää toisiinsa liitettävää erillistä seinää. Tarvitaan vähemmän työkaluja, työvaiheita ja koneita, mikä lyhentää myös työaikaa.

2. Työ on helpompaa hissiasentajille

Tarkkaan mitattu, valmis hissikuilu tekee hissiasentajien työstä sujuvampaa ja ylimääräinen säätäminen jää pois. Sujuva työ säästää työaikaa ja resursseja.

3. Siistissä ympäristössä työnteko sujuu

Kun asennustukia on vähemmän, jää enemmän tilaa työskennellä porrashuoneissa tai portaissa ja ympäristö pysyy siistinä.

elevator-mold

Sisämuotti, tuote valualustalla ja ulkomuotti. Muotin korkeus on normaalisti noin 3 metriä, lattian korkeuden ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Muotin leveys ja syvyys on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan, maksimimittana 4 metriä per sivu.

Want to know more about Finninno mobile concrete element factories?

Sign up and get an exclusive detailed information package from Architect Tikkanen OOO, with details of a 23 ha. residential construction build outside Moscow, Russia.