FINNINNO OY

Tuotteet

Tavoitteena nykyisen betonielementtituotannon tehostaminen?

Tarjoamme käytännönläheisiä ratkaisuja ja suunnitelmia, joilla nykyistä elementtituotantoa voidaan kokonaisvaltaisesti tehostaa, toimintaa kehittää ja lisätä tuottavuutta.

Suunnittelemme ja toimitamme erilaisia muotteja tehokkaampaan elementtien valmistukseen kuten kippimuotteja, hissikuilumuotteja, kylpyhuonemuotteja, patterimuotteja, paalumuotteja ja erikoismuotteja kuten tukimuurimuotteja. Hissikuilumuottejamme on jo käytössä useissa betonielementtitehtaissa, rakennusliikkeissä ja rakennustyömailla niin Suomessa kuin Venäjällä.

Siirrettävä elementtitehdas on älykäs ratkaisu uusien, suurten asuntoalueiden rakennuskohteisiin. Kun betonielementit valmistetaan rakennettavan alueen yhteyteen sijoitettavalla tehtaalla, elementtien kuljetustarve ja logistiikkakustannukset minimoituvat ja kustannusten kokonaishallinta paranee.

Tuotevalikoimamme pitää sisällään myös laitteita ja apuvälineitä, joilla raudoittamon työvaiheita voidaan järkeistää ja työergonomiaa parantaa.

Muotit

Finninno Hissikuilumuotti

Millintarkasti valmistetut hissikuilu-elementit mahdollistavat helpon asentamisen, nopeammat työvaiheet ja varmistavat työmaalla rakentamisen onnistumisen.

Muotit

Finninno Patterimuotti

Laadukkaat tuki-ja väliseinät, jotka voidaan tarvittaessa varustaa vesikiertoisella lämmitysputkistolla, mahdollistavat nopean ja tehokkaan elementtituotannon.

patterimuotti
Muotit

Finninno Kippimuotti

Tarpeiden mukaan räätälöidyt, vahvarunkoiset kippimuotit mahdollistavat monipuolisten betonielementtien tehokkaan valmistukseen.

elementtitehdas-p
Muotit

Finninno Paalumuotti

Paalumuotti nopeuttaa betonipaalujen valmistusta.

elementtitehdas-p
Muotit

Finninno Laitamuottijärjestelmä

Edullinen järjestelmä, joka vähentää puutavarajätteen määrää huomattavasti.

elementtitehdas-p
SIIRRETTÄVÄ BETONIELEMENTTITEHDAS

Finninno Siirrettävä elementtitehdas

Siirrettävä elementtitehdas tarjoaa maksimaalisen hyödyn uusien asuinalueiden rakentamiseen.

elementtitehdas-p
Muut tuotteet

Raudoittamon laitteet

Ergonomista ja järkevää betonielementtien valmistamista oikeilla laitteilla ja apuvälineillä.

Raudoiteteline

Want to know more about Finninno mobile concrete element factories?

Sign up and get an exclusive detailed information package from Architect Tikkanen OOO, with details of a 23 ha. residential construction build outside Moscow, Russia.